Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

22a. MARXA Gràcia - Montserrat

La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia (UEC Gràcia), un any més organitzara els dies 23 i 24 de maig de 2009... la 22a. Marxa Gràcia – Montserrat

Aquesta caminada tradicional de 59 quilòmetres de recorregut i 4200 metres de desnivell acumulat s’inicia al cor del barri de Gràcia, a la plaça de Rius i Taulet, a les 17 hores del dissabte i finalitza a la plaça del Monestir de Montserrat el diumenge, tancant-se el control d’arribada a les 12 hores. Des de fa set anys la Marxa està inclosa en la Copa Catalana de Marxes de Resistència que organitza anualment la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Des de l'any 2007, l'organització Mountain Wilderness de Catalunya col·labora amb nosaltres fent una auditoria del recorregut i dels punts d'avituallament per certificar que l'activitat és respectuosa amb el medi.

Informació de l'anterior edició (2008), clica aquí

Audiovisuals d'Escalada a Bescanó (Girona)

Hola bona tarda,

Ens adrecem a vostès des de la Sala de Joventut de Bescanó La TORRE per informar-los dels propers Audiovisuals que projectarem.

Com que son referents a la muntanya en aquest cas l'escalada us en fem cinc cèntims per si us pogués interessar comentar a la gent que forma part de la vostra associació.

El primer serà el divendres 6 de març a les 20:00h serà per part de l'escalador PATXI USOBIAGA , i l'audiovisual es diu APERTURA.

El segon serà el divendres 3 d'abril a les 20:00h i serà per part de l'escalador DANI ANDRADA i l'audiovisual es diu EL ARTE D'ESCALAR.

Si us interesses adquirir alguna entrada no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, podríem mirar de facilitar la compra per tal de que no us haguéssiu de desplaçar.

Per posar-vos en contacte us podeu adreçar a:

info@la-torre.es
620910091 (Ivan)

Aprofitem l'avinentesa per saludar-los atentament.

Sala de Joventut de Bescanó
La TORRE
Pujada de la Torre, 9 (Davant del pavelló esportiu)
17162 Bescanó (GIRONA)

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC