Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

El túnel de Bielsa inicia los cierres el 6 de abril

El próximo martes, 6 de abril, tal y como estaba anunciado, comenzará el primer cierre de los tres que el túnel de Bielsa-Aragnouet tiene que acometer para poder desarrollar las obras de modernización y mejora del corredor.

Esta primera fase se alargará hasta el próximo 21 de junio y tendrá como principal objetivo completar toda la obra civil de mejora interna del corredor. Sin embargo, y según anunció el director general de Carreteras del Gobierno de Aragón, Antonio Ruspira, una vez reabierto el túnel será necesario realizar nuevos cortes de tráfico para continuar la mejora, si bien se realizarán en horario nocturno y entre semana.

.../llegueix més




Más información: Consorcio Túnel Bielsa-Aragnouet

CAMÍ DELS POUS DE NEU: LES AGUDES


CAMÍ DELS POUS DE NEU: LES AGUDES
Dia 11 D’ABRIL DE 2010
arxiu pdf


Itinerari: Plana del Coll, 940 m, pla de Formentàs, 1060 m, pous d’en Cervera, 1310 m, coll de les Agudes, 1703 m, coll Sesbasses, 1648, pou d’en Deumal, 1560 m, corral d’en Deumal, 1210 i la Plana del Coll

Temps de marxa efectiva: 4 h 15 min | Desnivell: +825 m

Lloc i hora de sortida: Jardinets (passeig de Gràcia/Còrsega) a les 7 h 45 min del matí (trobada 15 minuts abans)
Transport: cotxes particulars

Pressupost: 8 € (aproximadament i depenent de la ruta per arribar-hi)

Cartografia: Montseny (editorial Alpina)

Característiques de la excursió:
Es tracta d’una d’ascensió a les Agudes per la seva vessant més obaga on hi ha un gran nombre de pous de neu. Passem per un tram de camí antic on es veuen les parets de pedra seca. Una gran part del recorregut és de pujada constant per dins la fageda.

Material: Cal portar roba d’abric, calçat de muntanya, impermeable i l’esmorzar i el dinar. Es recomana portar aigua des de casa perquè no hi ha fonts.

Per participar a la sortida cal tenir la llicència federativa de l’any en curs. Els qui no la tinguin podran tramitar una llicència temporal al preu de 5 €.

Inscripcions: Es farà al local social o per telèfon els dies 30 de març i 6 i 9 d’abril (els dos primers dies amb preferència per als socis) de 8 a 9 del vespre.

Hi haurà una reunió informativa el dia 9 de d’abril a les 8 del vespre.

Vocal: Joan M. Vives

AUDIOVISUALS ESTATS UNITS

AUDIOVISUALS ESTATS UNITS
Dia 12 març 2010


A les 20:30 hores Projecció de l’audiovisual:
NEW YORK La nostre mirada Un visita rapida a la ciutat dels gratacels amb els topics i típics de la metròpoli mes emblemàtica. Format electrònic amb banda sonora. Durada 16 minuts Produït per Jordi Curtiella i Rosa Mª Ciurana.

A les 20:50 hores Projecció Audiovisual:
NOROEST USA Montana i Wyoming Un recorregut per el Yellowstone National Park i Grand Teton, el primer parc nacional del mon. Amb de mes de 250 Guèisers, i un paisatges i fauna únics. El salvatge Oest, els rodejos, les tribus indies. Format electrònic amb banda sonora. Durada 35 minuts Produït per Jordi Curtiella i Rosa Mª Ciurana

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC