Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

Exposició fotogràfica SOMNIS DE MUNTANYA - NEPAL


Exposició fotogràfica SOMNIS DE MUNTANYA - NEPAL

Bon dia a tothom.

Durant les dates del 5 de maig al 4 de juny del 2010 fem una exposició fotogràfica de muntanya, emmarcada dins dels actes de "2010 Badalona, Capital de la Cultura Catalana".

Al les 20:00 del dia 5 de maig us proposem celebrar amb nosaltres la inauguració de la mostra tot veien l'audiovisual de l'expedició que varem realitzar a Nepal i de on formen part les instantànies.

Sinó podeu assistir el dia de la inauguració hi voleu passar-vos-hi en un altre moment, veureu un recull de fotografies de la cultura nepalí, les muntanyes del Himàlaia i les persones que habiten les faldes d'aquesta gran serralada.

La mostra estarà oberta al públic del dia 5 de maig al 4 de juny, en l'horari del Centre Cívic, que és de dilluns a divendres de 10 a 14h. i de 16h. a 21h i la podeu trobar al carrer Germà Bernabé, 1-7, de Badalona a dos minuts del Museu, del Ajuntament o de la església de Santa Maria.

Aprofitarem la mostra per donar a conèixer la pagina web de muntanya que porta per a nom "Somnis de Muntanya" i on hi ha un recull de viatges, activitats e informació diversa per els amants de la muntanya, a més de proporcionar un espai col.laboratiu a "l'internauta muntanyenc".

També volem agrair la ajuda rebuda per part de l'Estudi Fotogràfic Figuera en la impressió de totes les instantànies de la mostra.

Us deixem un enllaç per descargar-vos el tríptic i el pòster de la mostra per totes aquelles persones i entitats que trobeu oportú fer arribar aquesta proposta a mes gent.


Molt cordialment
Jordi Bel

Web --> http://www.dreamsofmountain.es/Inici.html

Blog --> http://somnisdemuntanya.blogspot.com/

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC