Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

15a. edició Curs de Medicina i Socors de Muntanya


Benvolguts companys,
els comuniquem la propera edicio del curs de Medicina i Socors de Muntanya.

Del 2 de febrer fins el 25 de març de 2010 es durà a terme la 15a edició del Curs de Medicina i Socors de Muntanya (CMSM), organitzat pel Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona, amb la col·laboració de la FEEC i altres institucions i entitats.

El curs pretén millorar el nivell de coneixements dels muntanyencs en relació amb la medicina i el socors com a elements imprescindibles per a practicar amb seguretat els esports i activitats de muntanya en el medi natural.

Compta amb el reconeixement d’interès sanitari de l’Institut d’Estudis de la Salut i amb el suport institucional de l’Institut d’Estudis de Medicina de Muntanya (IEMM) i de la Sociedad Española de Medicina y Auxilio en Montaña (SEMAM).

El curs es desenvoluparà per mitjà de sessions teòriques, tallers i pràctiques. El nombre màxim de participants serà de 35 alumnes (amb un mínim de 25), que hauran de ser majors de 18 anys i estar en possessió de la llicència federativa (mínim C) de l’any en curs.

Les inscripcions s’obriran a partir del 9 de desembre fins el 15 de gener. El cost del curs és de 280 € (112 € de la formació d’Assistència Sanitària Immediata Nivell 2). El preu inclou el material didàctic del curs i l’estada en règim residencial l’últim cap de setmana a la zona de pràctiques.

Triptic del Curs (arxiu PDF)

Per més informació relacionada amb el curs (programa, sortides pràctiques, avaluació) podeu consultar el web de l’organització.

Informació facilitada pel Curs de Medicina i Socors de Muntanya
(03/12/09)

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC