Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

Miró i Jornet s'imposen a Andorra

El passat dissabte 12 de desembre es va donar el tret de sortida a la V Copa FEEC de Cronoescalades amb la disputa de la XIII Cronoescalada Individual Nocturna del Pas de la Casa, prova organitzada per el Club Pirinenc Andorrà i el suport de la Federació Andorrana de Muntanyisme i de la FEEC.

120 corredors es van aplegar a la línia de sortida, situada dalt del coll Blanc, amb una temperatura de -8º C i van haver de superar dues pujades de 420 m de desnivell cadascuna. D’altra banda la gent que s’iniciava en l’activitat podia fer una sola pujada, responent d’aquesta manera al caire popular que també es va voler donar a la cursa.

Pel que fa a la cursa, el podi tant en categoria femenina com masculina ha estat de luxe: així ho testifiquen les victòries de la millor esquiadora de casa nostra, la barcelonina Mireia Miró (UEC Gràcia) i de l’invencible Kílian Jornet (Club Poliesportiu Puigcerdà SE).

Van acompanyar-los al podi Marc Pinsach (Ski Clu Camprodon SE) i el francès Wilfrid Jumère en homes i l’andorrana Sophie Dusautoir i Gemma Arró (GREC Cerdanya) en dones.

En definitiva, una cursa excel·lent que va marcar l’inici d’una temporada que es preveu apassionant. Ho seguirem explicant...

Crònica facilitada pel Club Pirinenc Andorrà
http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5129
(15/12/09)

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC