Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

SENDER DE SERRALLONGA. 2a etapa: Santa Pau - Olot


Arribem a Santa Pau i ens dirigim en una petita tenda on hi havia degustació d'embotits de la zona. Entrem tots els participants del GR -vora 50 persones- i no deixem cap trosset de llangonissa, bull negre, ratafia, etc. Amb la panxa plena i la motxilla després d'agafar alguns fessolets de la zona.....comencem a caminar.

Sortim de Santa Pau seguint les senyals del GR-2 i seguint una pista asfaltada voragem el volcà de Rocanegre. Seguidament, continuem amb la pista asfaltada que ens porta aprop de l'àrea de servei de Santa Margarida. Sense arribar a l'aparcament de cotxes, enfilem el camí que ens porta directament al marge del volcà. Allà, els més agosarats baixen fins al mig del cràter a visitar l'ermita de Santa Margarida. Per sort, no hi ha cap erupció espontània i tornem al mirador del cràter.

Seguim la pista trepitjant tota la fulleraca dels arbres fins arribar a una nova pista asfaltada. Contínuem caminant i arribem a Sant Miquel de Sacot, on fem una petita paradeta.

Seguint el GR-2, ens endinsem pel bosc baixant un cami desfet per l'aigua, un xic relliscós i amb pendent. De poc, alguns no acaben amb el cul a terra -entre ells jo!-. Seguim caminant fins a la fàbrica de iogurts La Fageda. Però per mala sort, a la botiga no hi havia res per fer uns bons postres. Que hi farem! Dinem els nostres entrepans i tappers i alguns, fan una petita migdiadeta.

De nou, seguim el GR-2 fins un trencall pròxim on ja el deixarem definitivament. Ara seguirem l'initerari 1 i 3 del parc. És a dir, estem a punt de creuar una de les fagedes més espectaculars de la contrada: la Fageda de'n Jordà.

Entre camins asfaltats, camins i corriols i, algun caminot amb les clares marques dels carruatges a cavall, fem camí fins arribar a l'entrada d'Olot. Ara només falta fer un petit esforç per arribar al Parc dels Volcans i fer la nostra merescuda cerveseta o coca. Ha estat un total de 17 km -segons els GPS d'alguns participants- i una excursió digna de repetir, sobretot amb els colors càlids de la tardor amb el Pirineu nevat.

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC