Muntanyes de Gràcia

En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

SENDER DE SERRALLONGA 3a etapa: Olot - Les Preses

Arribem a Olot on cau una fina pluja. Després de debatre si es fa o no el recorregut, un petit grup d'unes 30 persones es decideix en aventurar-se pels paisatges hivernals de la Garrotxa. Sortim d'Olot per un sender marcat amb marques de pintura groga fins a l'ermita de la Trinitat. El recorregut varia en trams de camí asfaltat i sender sota arbres frondosos. Un cop arribats a l'ermita, petita parada per agrupar-se i picar alguna coseta, però com que la pluja refreda, al cap de 2 minuts tothom ja es posa en camí.
Seguim una pista asfaltada fins pasar just pel costat del volcà el Croscat (786 m.), on alguns aprofiten per gaudir i fotografiar la màgia de la Garrotxa volcànica. Seguim la pista fins un trencall per endinsar-nos pel bosc fins a l'aparcament de la fageda d'en Jordà. Creuem la carretera per un pas soterrat i fem el mateix tram que vàrem fer a l'edició pasada fins a Olot, on parem a dinar en un bar.

Un cop dinats, el grup es redueix més encara i una quinzena de valents continua desafiant la pluja per fer l'últim tram del dia. Tornem enrera fins agafar el GR-2 que no deixarem fins al final de l'etapa, combinant trams de sender estret dins de boscos i pistes asfaltades fins arribar a Les Preses on agafem l'autocar de tornada.
MARXA EFECTIVA: 5'10 h.
DISTÀNCIA: 21.000 km. aproximadament
DENIVELL: +446 m.

UEC de Gràcia


En aquest bloc podreu trobar un recull de diverses sortides i excursions.

XXIII Marxa Gràcia-Montserrat


Dies 12 i 13 de Juny 2010

Info Any 2010

Stage d'Escalada a Dolomitas


Del 1 al 7 d'Agost 2010

Més Informació

Llicències Federatives 2010 (FEEC-FEDME)

Cercar en aquest blog

Els nostres tracks

Una mica de tot...

El temps

FEEC